Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Voetbal

Trainingstijden SVC pupillen voetbal
Iedere woensdag behalve  tijdens schoolvakanties, dan  is er geen training.
Door onze goede samenwerking in de samengestelde zaterdag wedstrijdteams met SV de Koog trainen we de komende tijd in De Koog
   16:00-1530 uur
Mini’s (onder 7 jaar) F(7-9 jr) en E (SVC 9-11 jaar) 15:30 uurVertrek De Cocksdorp
Training 16:00 -1700 uur op velden SV de Koog

Trainer Cor de Boer E en F, Karin de Boer mini;s  met assistentie Arnold Boon (Frans Stolk inval trainer)
De mini’s kunnen op zaterdag met het samengestelde team van de Koog meespelen, coach Karin de Boer
De F en E ontvangen wedstrijdinformatie van Cor de Boer, dit volgt zodra het bekend is.
Coach F, 7-9 jaar team: Arnold Boon
Coach E 9-11 jaarteam Cor de Boer
Ken je vriendjes/vriendinnetjes welke ook eens willen voetballen, vraag deze dan aub mee om drie keer gratis mee te trainen.
We gaan dit jaar actief proberen meer leden te werven i.s.m. met SV de Koog waar we ook de wedstrijden al mee samen doen.
Ook zullen we kijken wanneer we meer met De Koog kunnen trainen.
Als er vragen of opmerkingen zijn  mail dan a.u.b. even.
Met sportieve Groet,
Arnold Boon